Velkommen til Pancreaskreft Nettverk Norge
Når du trenger støtte og informasjon
Her finner du informasjon om alt du trenger.
Hjelp oss å vinne kampen
Aktuelle nyheter om pancreaskreft og forskning
Hjelp oss å bli over 500!
Har du opplevd kreft på nær hånd? Visste du at det er store forskjeller på overlevelsesgrad ved ulike kreftformer? Pancreaskreft (bukspyttkjertelkreft) er kreftformen med klart lavest overlevelsesgrad. Dessverre tyder mye på at den også vil bli den hyppigste...
Velkommen til en hyggelig kveld!
Vi inviterer til pizza, prat og perling 27. september kl. 18.00 til 21.00. Arrangementet finner sted i våre lokaler i Bogstadveien 27B, - 3 etg. Du er hjertelig velkommen enten du vil perle armbånd, eller bare vil slå av en...
Høsthilsen fra kontoret
Kjære medlemmer Vi har lagt sommeren bak oss, og høsten står for tur. Og den er full av spennende arrangementer. Prat, perler og pizza Dere ønsket dere møteplasser. Vi har lyttet til dere og starter opp med Prat, perler og pizza. Tanken med Prat, Perler og Pizza er at...
Akkurat fått diagnosen?
Finn hjelpen, informasjonen og støtten du trenger.

Hva er bukspyttkjertelkreft?
Bukspyttkjertelkreft er en alvorlig sykdom. Andre navn er pankreaskreft eller pancreascancer.

Symptomene
Bukspyttkjertelkreft har få og diffuse symptomer. Dette fører til at kreften ofte blir oppdaget sent.

Behandlinger
De vanligste behandlingene for kreft i bukspyttkjertelen er kirurgi og cellegift, finn ut mer om alle behandlingsformer her.
Kosthold
Kosthold kan være en utfordring både før, under og etter
behandling for kreft i bukspyttkjertelen
Endringer i diett
Anbefalte endringer i diett og kosthold etter diagnosen.

Diett etter operasjon
Lær mer om hvilke endringer det er anbefalt å gjøre i dietten etter at du har gjennomgått en pancreas-operasjon.
Ta kontakt!
Bruk skjemaet nedenfor for å sende oss en melding.
Vi ber om at du ikke sender noen spørsmål vedrørende din behandling eller noen personsensitive detaljer.
All slik kommunikasjon må gjøres direkte med din fastlege.
Kontakt oss
