Kjære medlemmer

Vi har lagt sommeren bak oss, og høsten står for tur. Og den er full av spennende arrangementer.

Prat, perler og pizza

Dere ønsket dere møteplasser. Vi har lyttet til dere og starter opp med Prat, perler og pizza. Tanken med Prat, Perler og Pizza er at vi skal møtes, prate og dele erfaringer. Om du ønsker kan du perle lilla armbånd. I første omgang er det planlagt to samlinger. Men vi håper at dette kan bli et konsept vi kommer til å ha relativt hyppig for at dere skal få et lavterskeltilbud for å møte andre i samme situasjon.

Arrangementer i 2023

I år flytter vi hovedarrangementet vårt World Pancreatic Cancer Day ut av Oslo og er glade for å for å fortelle at vi i samarbeid med Kreftforeningen i Trondheim skal ha et kveldsarrangement den 16 november. Vi kommer tilbake med mer informasjon, men hold av dato. Også i år vil vi ha mulighet for dekke reisekostnader for 2-3 medlemmer som ønsker å delta på møtet.

Datoer:

Oslo                   27 September                 Prat, perler og pizza – Kontoret i Bogstadveien

Bergen              25 Oktober                      Prat, perler og pizza – Kreftforeningens lokaler

Bergen              26 Oktober                      Besøk på Vardesenteret mellom 11:30-14:30

Trondheim      16 November                 World Pancreatic Cancer Day

Oslo                  16 November                  World Pancreatic Cancer Day

og litt om våren 2024

I 2024 planlegger vi å sette fokus på etterlatte. Vi legger opp til både arrangementer og foredrag. Jobben med å finne foredragsholder og møtesteder er allerede godt i gang, men vi vil gjerne høre deres innspill på steder og tema!

Hjelp oss å vokse!

Vi begynner å bli en god gjeng, men vil gjerne bli flere! Om vi klarer å passere 500 medlemmer i løpet av 2023 kvalifiserer vi til mer grunnstøtte og kan nå ut til enda flere.

Håper du vil bli med å hjelpe oss med å verve flere medlemmer. Prisen er kr 100,- pr år og medlemmer hos PKNN kvalifiserer til rabattert pris på medlemskap i Kreftforeningen.

Minner også om god informasjon på vår hjemmeside pknn.no. Følg oss på våre sosiale medier, del og kommenter gjerne!

Ønsker dere alt godt og håper vi sees på et av våre arrangementer i tiden fremover.